Samen sanitair inkopen

Wat wil je doen?

binnenkort besparen

Doe je mee aan dit nieuwe collectief?

Meer over dit collectief

Direct Besparen

Samen inkopen bij CWS

Sanitair inkopen vanaf 2022, doe je mee?

In Januari 2022 start Cultuurinkoop een Europese aanbesteding voor sanitaire producten. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Naar verwachting is de aanbesteding medio januari 2023 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Cultuurinkoop. Zodra de aanbesteding is afgerond kun je deelnemen aan dit contract. 

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleiden we de implementatie en ontzorgen we je volledig met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de dispensers en verbruiksmaterialen zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van deelnemende culturele instellingen ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de hoofdvestiging met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Prijzen & indexatie

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor handdroging, toiletpapierhouders, papierdispensers en andere sanitaire producten en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt hebt.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op sanitair

Je wil gaan besparen op sanitair