Touchscreens

Door de snelle technologische veranderingen zijn er tegenwoordig nog maar enkele borden met krijt te vinden. Deze zijn vervangen door touchscreens. Door middel van deze touchscreens zijn werkzaamheden niet alleen interactief maar ook hybride. Bezoekers en werknemers kunnen vanaf elke locatie het programma volgen. Naast het monteren van alle producten voert Veenman trainingen uit voor het personeel zodat iedereen overweg kan met de nieuwe apparatuur.

Geïnteresseerd in touchscreens en wil jij een vrijblijvende prijsberekening op maat ontvangen? Wij komen graag bij je langs! Tijdens een locatiebezoek worden de wensen en eisen in kaart gebracht en worden eventuele bijzonderheden met elkaar besproken. Ben jij benieuwd naar wat Veenman en Cultuurinkoop voor jouw culturele instelling kunnen betekenen? Laat het ons weten door te klikken op de onderstaande button en neem contact met ons op!

Het juiste bord op de juiste plek!

We zien nog regelmatig dat er binnen culturele instellingen verschillende merken touchscreens worden gebruikt. Het is voor medewerkers en bezoekers soms lastig schakelen wanneer de bediening per ruimte kan verschillen.

Cultuurinkoop pleit daarom voor het uniformeren van de touchscreens binnen jouw culturele instelling. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een gedegen en nette afwerking bij montage.

Veenman_cultuurinkoop

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Cultuurinkoop de implementatie en wordt je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We hebben gekozen voor een leverancier die merkonafhankelijk adviseert en werkt. Er worden door Veenman meerdere soorten touchscreens aangeboden; van 85 inch schermen tot kleinere modellen. Deze borden worden met opties zoals een hoogteverstelling of verrijdbaar onderstel aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Prijs

Er is gekozen voor een transparant prijsmodel. Zo weet je precies wat je betaalt voor de touchscreens, de uitbreidingsopties, randapparatuur en service en onderhoud.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de touchscreens zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Defect?

Een touchscreen is een serviceproduct. Dat wil zeggen dat het niet blijft bij het simpelweg kopen en ophangen van de touchscreen. Er is namelijk regulier onderhoud nodig om de levensduur van het apparaat te kunnen garanderen. Daarom zorgt Cultuurinkoop voor een transparante onderhoudsregeling waar je optioneel gebruik van kunt maken.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking