Ongediertebestrijding

Samen met onze partner Anticimex bieden wij ongediertebestrijding aan. Zij zijn wereldwijd de nummer 1 op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding. Anticimex werkt namelijk met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen en zo voldoen ze aan de eisen voor een gezonde leefomgeving.

Samen met Anitcimex wordt er gekeken naar maatregelen om te voorkomen dat je last krijgt van ongedierte in jouw gebouw. Voorkomen is namelijk effectiever dan bestrijden. Ben jij geïnteresseerd in dit contract? Laat het ons weten en wij nemen dan contact met je op!

Onze Transparante Aanpak

Bij de implementatie wordt er bij elke locatie een nul-meting uitgevoerd waarvan je een rapport ontvangt. Op basis van de nul-meting wordt er in overleg het plan van aanpak opgesteld. 

Afhankelijk van de nul-meting worden er per jaar een aantal controles uitgevoerd. Het aantal controles bepaalt samen met de vierkante meters de kosten van de specifieke locatie.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Cultuurinkoop de implementatie en wordt je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement..

Maatwerk

De ongediertebestrijder past zijn aanpak aan op jouw locatie. Er wordt gestart met een inventarisatieronde, waarna de meest geschikte aanpak voor jouw situatie gekozen wordt. Er wordt steeds gemonitord of dit nog steeds de beste aanpak is voor jouw situatie.

Inzicht

Dankzij de nul-meting heb je vanaf het begin af aan al inzicht in de kosten en tijdsbesteding voor ongediertebestrijding. Daarnaast let de leverancier tijdens de controles goed op eventuele gebreken aan het pand waardoor ongedierte binnen kan komen. Hij rapporteert hierover en repareert kleine gebreken direct.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid. We stellen strenge eisen aan het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen, het wagenpark en het gebruikte materieel van de leverancier.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Kom je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Cultuurinkoop je bij tot het probleem opgelost is.

Prijs

De prijs wordt bepaald op basis van een uurtarief en tijdsbesteding per controle. Naar aanleiding van een nul-meting wordt het aantal controles per jaar vastgesteld. Zo is altijd duidelijk waarvoor je betaalt en krijg je een eerlijke en transparante prijs voor de ongediertebestrijding.

“Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen in een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.”
– CTGB
Bron: CTGB (2018)
logo-ctgb

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking