Altijd voldoende kantoorartikelen

Cultuurinkoop koopt kantoorartikelen in bij Lyreco; één van de grootste distributeurs van kantoorartikelen ter wereld. Actief in 42 landen over drie continenten verspreid, is Lyreco een wereldspeler met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Lyreco beschikt over een uitgebreid eigen distributienetwerk en zorgt voor gratis levering op de volgende werkdag bij orders geplaatst voor 17:00 uur.

Ons kantoorartikelen assortiment

Cultuurinkoop biedt, in samenwerking met Lyreco, een kernassortiment aan met kantoorartikelen speciaal ontwikkeld voor culturele instellingen, dit uiteraard tegen gunstige voorwaarden.

Naast het kernassortiment is het mogelijk om producten buiten het kernassortiment te bestellen zoals cateringproducten en computerbenodigdheden.

Het kernassortiment

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleiden we de implementatie en ontzorgen we je volledig met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen een werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Levering van Lyreco is CO2-neutraal. Daarnaast garandeert Lyreco de terugname van lege tonercartridges en reconditionering of recycling van de teruggenomen tonercartridges.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon bij Lyreco. Deze klantenservice is op werkdagen gratis beschikbaar voor vragen of klachten. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Prijzen & indexatie

In de aanbesteding is door de projectgroep een kernassortiment samengesteld met maximale korting. Wij monitoren de indexatie van de prijzen door de leverancier zodat deze verloopt conform de gemaakte afspraken in de aanbesteding.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de hoofdvestiging met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Dashboard

Je kunt jouw verbruik monitoren middels speciaal voor je ingerichte managementrapportages. Hierin is de afname ingedeeld naar producten en artikelgroepen per periode en vestiging.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van deelnemende culturele instellingen ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

START

Met besparen op je kantoor-artikelen

Je wil gaan besparen op kantoorartikelen