Busvervoer

Cultuurinkoop heeft contracten gesloten met meerdere busvervoerders om cultuurinstellingen op de beste en meest duurzame manier te kunnen dienen. Deze partners zijn JoJo Tours, GEBO Tours en Betuwe Express. Onze partners zijn specialisten op het gebied van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen,

helpen onze bij het plannen van een reis en zorgen voor passend vervoer voor iedere reis. Op basis van jouw locatie wordt er een partner toegewezen en wordt er een case voorgelegd om jouw huidige en potentiële busvervoerder met elkaar te vergelijken. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

Onze transparante aanpak

Cultuurinkoop wil het aantal ingezette bussen zo veel mogelijk beperken, voor een zo klein mogelijke milieu impact. Daarom hebben wij gevraagd naar een breed scala aan touringcars, zodat het altijd aansluit bij je situatie.

De prijs die je betaalt is altijd transparant. Je betaalt een uurtarief voor de chauffeur en een prijs per kilometer. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maatwerk

We kopen busvervoer in voor zowel ééndaagse als meerdaagse reizen. Daarbij gaan we een contract aan met meerdere vervoersbedrijven. Zij worden allemaal aan strenge kwaliteitseisen getoetst.

Prijs

Je betaalt een uurtarief voor de buschauffeur en een kilometertarief dat afhankelijk is van het type touringcar dat je gebruikt. Hierdoor betaal je altijd een eerlijk en transparante prijs voor het busvervoer.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de voertuigen zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Komt je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Cultuurinkoop je bij tot het probleem opgelost is.

transparant

We maken transparant waarvoor je betaalt. Bij buitenlandse reizen kan er sprake zijn van parkeerkosten, tolgelden of hotelovernachtingen. Wanneer dit het geval is, word je vooraf geïnformeerd.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?