Schoonmaak

In april 2022 is Cultuurinkoop gestart met een inkooptraject voor schoonmaakdienstverlening. Deze is uitgevoerd en gegund aan CSU en Unidos! CSU bedient al ruim 50 jaar diverse sectoren. Verder voeren zij op 11.100 locaties zelfs een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten uit.

Daarnaast maakt Unidos dagelijks meer dan 150 bedrijven en instellingen schoon en hebben zij 20 jaar ervaring.

Unidos is ook een specialist op het gebied van vloeronderhoud, dieptereiniging van professionele keukenes, glasbewassing en het schoon opleveren van nieuwbouwprojecten.

Als onderdeel van het collectief kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Cultuurinkoop. Interesse in dit collectief?

hYGIËNE voor culturele instellingen

De afgelopen jaren hebben we gezien dat hygiëne steeds belangrijker wordt. Het gaat dan niet alleen om het wassen van je handen maar ook om een schone bezoeker- en werkomgeving. Zo zorgen we ervoor dat alle deurklinken, kranen en vloeren schoon zijn.

Met de collectieve inkoop van schoonmaak zorgen we ervoor dat de werknemers zich kunnen focussen op goede service zonder zich zorgen te maken om het vuil in het gebouw. Dit doen we natuurlijk zo voordelig mogelijk door het collectief in te kopen.

Schoonmaak_CSU_Kunst_cultuur_Cultuurinkoop

Kwaliteit en Gemak

Alle diensten zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Cultuurinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de schoonmaak zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor een Europese aanbesteding. Een werkgroep van de culturele instellingen ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de hoofdvestiging met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Komt je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Cultuurinkoop je bij tot het probleem opgelost is.

Prijs

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de glazenwassers, het vloeronderhoud en andere benodigdheden en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt hebt.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking