Printers

Printers of wel Multifunctionals

Cultuurinkoop koopt printers in bij Veenman; dochterbedrijf van Xerox, de wereldwijde marktleider in printers, documentmanagement en gerelateerde oplossingen. Veenman is een partner met kennis van en ervaring in de publieke sector en heeft maar één doel voor ogen:

de culturele instellingen de meest geschikte oplossing bieden. Bovendien levert Veenman een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom en geautomatiseerde workflows doormiddel van het volledig integreren van printers en scanners in jouw netwerk. 

Ons printer assortiment

In samenwerking met Veenman, biedt Cultuurinkoop een assortiment aan van hoog kwalitatieve printers. Dit zijn zwart/wit printers, kleurenprinters en multifunctionele printers.  

Veenman adviseert je bij het maken van de juiste keuze type printer en levert, installeert en configureert de apparatuur. De duur van de installatiewerkzaamheden op jouw locatie bedraagt slechts 15 minuten, omdat de apparatuur al voor de levering wordt geconfigureerd in het magazijn van Veenman. Dat is niet alles! Veenman zorgt er ook voor dat je in de piekmomenten, zoals tijdens de vakanties, voorzien bent van de correcte hoeveelheid materialen door extra verbruiksartikelen te verstrekken zoals toners. 

Veenman_cultuurinkoop

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Cultuurinkoop de implementatie en wordt je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

Er worden meerdere soorten printers ingekocht; van professionele multifunctionals tot kleinere modellen. Deze printers worden met opties aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Prijs

Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. In de Europese aanbesteding dwingt Cultuurinkoop af dat er volumeafspraken worden gemaakt, waardoor je een eerlijke prijs betaalt.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de machines zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden machines preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Defect?

Cultuurinkoop zorgt voor een soepele regeling omtrent technische conversie. Dit betekent dat wanneer jouw printer meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking