ICT-Hardware

De aanbesteding van ICT-Hardware is in 2021 afgerond. Denk hierbij aan desktops, laptops, monitoren, tablets en randapparatuur. Deze aanbesteding is gegund aan Cloudwise. Cloudwise helpt met het implementeren van moderne ICT-oplossingen. Naast het aanbieden van apparatuur bieden zij ook trainingen en support aan. 

Wij hebben gezorgd voor een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur kan leveren, inclusief service en onderhoud. Je kunt nu kosteloos deelnemen aan dit collectief!  Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

Goede en betaalbare hardware

Digitaal werken en presenteren wordt steeds belangrijker. Maar hoe zorg je er voor dat alle locaties over de juiste devices beschikken en hoe houd je dit betaalbaar? In ons collectief hoef je je hier hier geen zorgen over te maken. 

Wij zorgen voor een breed aanbod aan hardware en weten altijd iets te vinden dat bij jouw behoeften aansluit. Daarnaast zorgen we ervoor dat de prijzen laag zijn en laag blijven.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Cultuurinkoop begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Maatwerk

Er wordt een breed scala aan hardware aangeboden; van tablets tot all-in-one computers. Ook krijg je de keuze uit een groot assortiment randapparatuur. Wij zorgen ervoor dat het hardware aanbod aansluit bij jouw unieke situatie.

Prijs

Hardwareprijzen fluctueren enorm. Wij zorgen er daarom voor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden die met de markt meebeweegt. Wordt hardware in de loop der tijd goedkoper? Dan profiteer jij hier ook van.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de hardware zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je (advies)vragen. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Defect?

Cultuurinkoop zorgt voor een goede garantieregeling. Dit betekent dat wanneer jouw apparatuur meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking