sanitaire producten van CWS

Cultuurinkoop koopt alle sanitaire producten in bij CWS; een marktleider op het gebied van sanitaire hygiëne. CWS heeft veel ervaring in verschillende sectoren, heeft bijna 1500 medewerkers en bedient circa 50.000 klanten.

Ons sanitair assortiment

Het assortiment

Dispensers zoals handdrogers, zeepdispensers, toiletrolrolhouders en luchtverfrissers. Hierbij horen ook de supplies voor deze dispensers zoals katoenrollen, papieren handdoekjes, zeepflacons en toiletpapier. Daarnaast bestaat de aanbesteding ook uit overige producten als toiletborstels en hygiëneboxen.

De werkwijze van CWS

CWS levert nieuwe dispensers in bruikleen en is verantwoordelijk voor de montage hiervan. Je bestaande dispensers worden kosteloos vervangen door CWS middels onderstaand implementatietraject:

  1. Kick-off meeting met contactpersoon
  2. Inventarisatie op locatie
  3. Montage en gebruiksklaar maken op locatie
  4. Schoonmaken ruimte en afval meenemen

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Cultuurinkoop de implementatie en wordt je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

CWS beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dispensers en verbruiksartikelen zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met contact opnemen met Cultuurinkoop.

Prijzen & indexatie

Dankzij de collectiviteit en de Europese aanbesteding zijn er zeer scherpe prijzen bedongen voor alle benodigde producten. Cultuurinkoop kan op basis van jouw huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief je oplevert. Neem hiervoor contact met ons op.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Dashboard

CWS zorgt voor het voorraadbeheer, daarmee garanderen zij voldoende voorraad. Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de deelnemers ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

START

Met besparen op sanitair

Je wil gaan besparen op sanitair