Kantoorartikelen

Wat wil je doen?

binnenkort besparen

Doe je mee aan dit nieuwe collectief?

Meer over dit collectief

Direct Besparen

Samen inkopen bij Lyreco

Gezamelijk kantoorartikelen inkopen

In Januari 2022 start Cultuurinkoop een Europese aanbesteding voor kantoorartikelen. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Naar verwachting is de aanbesteding medio januari 2023 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Cultuurinkoop. Zodra de aanbesteding is afgerond kun je deelnemen aan dit contract. 

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleiden we de implementatie en ontzorgen we je volledig met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de producten zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van deelnemende culturele instellingen ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de hoofdvestiging met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Prijzen & indexatie

In de aanbesteding wordt door de projectgroep een kernassortiment samengesteld met maximale korting. Wij monitoren de indexatie van de prijzen door de leverancier zodat deze verloopt conform de gemaakte afspraken in de aanbesteding.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op je kantoor-artikelen

Je wil gaan besparen op kantoorartikelen