Afvalverwerking

Wat wil je doen?

binnenkort besparen

Doe je mee aan dit nieuwe collectief?

Meer over dit collectief

Direct Besparen

Samen inkopen bij Renewi

Samenwerken in afval verwerken

In Januari 2022 start Cultuurinkoop een Europese aanbesteding voor afvalverwerking. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs de cultuurinstellingen kan voorzien van kwalitatieve service en duurzame afvalscheiding. Naar verwachting is de aanbesteding medio januari 2023 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Cultuurinkoop. Zodra de aanbesteding is afgerond kun je deelnemen aan dit contract. 

Kwaliteit & gemak

De duurzame afvalverwerking wordt professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Bij deelname aan het collectief begeleidt Cultuurinkoop de implementatie van de dienstverlening. Daarna zorgen wij voor volledige ontzorging door het contract te managen.

Duurzaamheid

Cultuurinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als het ophalen, vervoeren en het verwerken van het afval zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Aanbesteding

Cultuurinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de deelnemers ondersteunt Cultuurinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Cultuurinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Cultuurinkoop.

Prijs

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo worden er scherpe prijzen bedongen voor alle mogelijke afvalstromen.

Facturatie

Facturatie vindt ieder kwartaal plaats. Je kunt kiezen tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de hoofdvestiging met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?

START

Met besparen op afval-verwerking

Je wil gaan besparen op afvalverwerking