Beveiligd printen en scannen met Xerox. Een veilige combinatie voor jouw culturele instelling

Met de Xerox (multifunctionele) printers van onze partner Veenman is beveiligd printen en scannen altijd gegarandeerd.

In de “Internet of Things”-wereld maakt jouw printer deel uit van het internet. Door dit simpele feit kan jouw printer communiceren met steeds meer pc’s, smartphones en computers. Dit maakt de printer een integraal onderdeel van jouw werkprocessen binnen de culturele instelling. Een goede zaak, want deze verbinding en communicatie tussen devices biedt medewerkers ongekende flexibiliteit en mobiliteit. Er kleeft echter ook een risico aan. Waar iedere organisatie een beveiligingsplan heeft om computers te beschermen tegen virussen, malware en indringers, zijn de printers hier vaak niet in opgenomen.

Goed nieuws voor de cultuursector

Met de Xerox (multifunctionele) printers van onze partner Veenman is beveiligd printen en scannen altijd gegarandeerd. Beveiliging is een topprioriteit bij Xerox. De Xerox printers, software en SaaS-services hebben het hoogste beveiligingsniveau tegen hacking en andere aanvallen. Daartoe is Xerox een samenwerking aangegaan met twee van de grootste wereldwijde spelers op het gebied van beveiliging: McAfee en Cisco.

Xerox beveiliging in de dagelijkse praktijk

Elke Xerox-printer met ConnectKey® technologie maakt gebruik van een unieke holistische vierdelige benadering – voorkomen, detecteren, beveiligen, samenwerken op afstand – om absolute beveiliging te bieden voor alle systeemcomponenten en kwetsbaarheden. Daarom vindt communicatie tussen Xerox-apparaten en SaaS-oplossingen zoals Xerox Workplace Cloud plaats op het hoogste beveiligingsniveau.

Jouw Xerox. Eenvoudig en veilig verbonden door Veenman

Een snelle transitie naar hybride werken en het gebruik van cloud- en SaaS-oplossingen vraagt ​​om een ​​grondige aanpak. Ook is er een betrouwbare partner nodig met een sterk merk om te zorgen voor het beste ontwerp voor jouw (print- en scan) omgeving. Dit garandeert het hoogste beveiligingsniveau. De ervaren projectmanagers en experts van onze partner Veenman geven de juiste begeleiding en implementeren elke gekozen oplossing om onbedoelde datalekken door het personeel en bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Beveiligd printen en scannen doe je met Veenman!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wil jij je voorbereiden op de toekomst en de beveiliging van de print- en scanomgeving in jouw culturele instelling optimaliseren? Door de goede samenwerking tussen Cultuurinkoop en Veenman kun jij vrijblijvend contact met ons opnemen en meer informatie ontvangen over unieke beveiligingskenmerken en mogelijkheden. Start vandaag nog met beveiligd printen en scannen!

Deel dit bericht