De inkooppartner voor de cultuursector!

Cultuurinkoop, jouw inkooppartner voor producten en diensten voor de cultuursector. Nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvende prijsberekeningen op!

Cultuurinkoop, jouw inkooppartner voor producten en diensten voor de cultuursector. Iedere culturele instelling in Nederland kan zich kosteloos aansluiten aan een van de collectieven. Denk aan kantoorbenodigdheden, afvalverwerking, touchscreens, hygiëneproducten en meer. Nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvende prijsberekeningen op en begin met vergelijken!

Ook jouw instelling kan gebruik maken van de services en diensten van Cultuurinkoop. Wij voeren niet alleen de inkooptrajecten uit, maar verrichten ook het contractmanagement. Met contractmanagement spreken we over het volgende:

  • Ondersteuning van strategische en tactische inkoopbeslissingen
  • Toezicht houden op de naleving van afspraken in contracten
  • Afhandelen van klachten, wensen, informatieverzoeken en storingen
  • Het houden van (escalatie)gesprekken met leveranciers
  • De culturele instelling op de hoogte houden van openstaande zaken 
Inkooppartner voor facilitaire inkoop

Kortom: Cultuurinkoop streeft naar een volledige ontzorging van de lasten en een goede prijs-kwaliteitverhouding van de ingekochte producten en diensten. Op deze manier kan het personeel zich concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk het aanbieden van voorstellingen, tentoonstellingen, literatuur en nog veel meer!

De collectieven zijn op deze pagina te vinden.  Heb jij interesse in één of meerdere inkoopcollectieven? Stuur dan een mail naar info@cultuurinkoop.nl of bel +31 6 43 25 95 37 en plan een gesprek in met de inkooppartner in de cultuursector.

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Cultuurinkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief door je gegevens achter te laten op de website!

Deel dit bericht