Inkoop van kantoorbenodigdheden, bespaar 25%

Geen kantoor zonder kantoorbenodigdheden! Ondanks de snelheid van digitalisering kunnen we nog steeds niet zonder. Heb jij een standaard voorraad in je opslagruimte, of koop je deze pas als ze weer nodig zijn? In sommige gevallen kan dit laatste slecht uitpakken. Er kan bijvoorbeeld meer werktijd worden verspild omdat werknemers zo snel mogelijk lokale winkels moeten bezoeken. Bovendien besteedt de administratie dan meer tijd aan het verwerken van aankopen. Begin dus vandaag met de efficiënte en effectieve inkoop van kantoorbenodigdheden!

Verlagen van de administratieve lasten

Kantoorbenodigdheden zijn elke dag nodig om meerdere taken uit te voeren. Denk aan het markeren van belangrijke teksten, het nieten van documenten en nog zo veel meer taken. Het kan voorkomen dat een medewerker opmerkt dat de benodigde producten niet op voorraad liggen. Dan moeten deze op het laatste moment nog gekocht worden, dus de medewerker gaat snel naar de kantoorwinkel om de hoek. Net als alle andere bonnen wordt de bon overhandigd aan de administratie voor teruggave van het aankoopbedrag. Het is op zich een kleine moeite, maar tel hier alle andere bonnetjes van je collega’s bij op en je zult merken dat er ieder jaar veel tijd en geld wordt ingestoken aan dit soort administratieve taken.

Bekijk de mogelijkheden en bespaar op de inkoop van kantoorbenodigdheden!

Maar wist je dat dit ook anders kan? Bestel al je producten bij dezelfde leverancier en ontvang slechts één verzamelfactuur. Dit kost de administratie minder tijd en je bespaart ook nog eens op de uitgaves. Daarom heeft Cultuurinkoop een inkoopcollectief voor kantoorartikelen opgericht! Cultuurinstellingen kunnen ongeveer 25% besparen met de inkoop van kantoorbenodigdheden! Dit is allemaal mogelijk dankzij de goede prijs- en kwaliteitsafspraken van Cultuurinkoop. Dat is niet alles! Met het contractbeheer van Cultuurinkoop worden jij en jouw collega’s volledig ontzorgd van de inkoop van kantoorbenodigdheden. Dat is al een hele last minder! Wacht niet langer en leer meer over de inkoop van kantoorbenodigdheden!

Benieuwd hoeveel jij hierop kunt besparen en wil jij dat iemand je hierbij begeleid? Neem dan contact op met Cultuurinkoop! Vul hier je gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Start vandaag met het bekijken van de mogelijkheden voor jouw culturele instelling!

inkoop van kantoorbenodigdheden-cultuurinkoop

Deel dit bericht