Waar wacht je nog op? Begin met besparen op inkoop!

Sanitaire producten, kantoorartikelen en veel meer producten zijn in de prijs gestegen. Wacht niet langer en begin met besparen op inkoop!

De kosten van producten en diensten zijn in de afgelopen maanden fors gestegen. Denk hierbij niet alleen aan je boodschappen en de energiekosten, maar ook kosten gerelateerd aan de dagelijkse werkzaamheden op kantoor. Zo zijn sanitaire producten, kantoorartikelen, printbenodigdheden en nog veel meer producten in prijs gestegen. Hoe houd jij nog het overzicht van alle inkomsten en uitgaven? Wacht niet langer en begin met besparen op inkoop!

Door middel van collectieve inkoop kan Cultuurinkoop jou een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden op een groot aantal productgroepen en diensten. Dit doen wij natuurlijk niet alleen! Samen met de leveranciers, zoals Veenman, Lyreco en Renewi staan wij klaar om de cultuursector een handje te helpen. Na alle tegenslagen die deze sector heeft moeten ondergaan is het eindelijk tijd om hier een steentje aan bij te dragen!

Behaalde besparingen

Deelnemende instellingen hebben tot wel 40% bespaard op de kosten van printers en benodigdheden door aan te sluiten bij het collectief. Ook zijn er op het gebied van afvalverwerking besparingen gerealiseerd van ongeveer 20% en voor kantoorartikelen zelfs 25%! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende prijsberekening aan. Start met besparen op inkoop, nooit geschoten is namelijk altijd mis!

Besparen op inkoop nog nooit zo goed geregeld!

Cultuurinkoop stelt geheel vrijblijvend prijsberekeningen op voor jouw culturele organisatie. Je krijgt dus een waardevol overzicht in ruil voor enkele minuten van jouw tijd. We inventariseren je huidige situatie met betrekking tot het product of de dienst waarop je wilt besparen. Gebaseerd op deze gegevens maken wij een prijsberekeningen op maat, die gebaseerd is op de gunstige prijzen uit onze collectieven. Besparen op inkoop doe je met Cultuurinkoop!

Ben jij benieuwd welke producten en diensten Cultuurinkoop jou kan aanbieden? Neem dan een kijkje op onze website of meld je aan voor onze webinar. In deze webinar van 30 minuten vertellen wij meer over Cultuurinkoop, de producten en diensten, de leveranciers en beantwoorden we al je vragen. Meld je aan op deze pagina! Ben jij niet beschikbaar op een van deze dagen? Laat het ons gerust even weten en onze collega Tim komt graag bij je langs of plant een digitaal gesprek met je in!

Wil jij geïnformeerd worden over onze collectieven? Stuur dan een mail naar info@cultuurinkoop.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Deel dit bericht