Interactief en hybride werken dankzij slimme touchscreens

Interactief en hybride werken bevordert de samenwerking tussen het personeel. De huidige slimme touchscreens met bijbehorende apps, tools en beheersoftware maken hybride werken eenvoudiger.

Hangen er in jouw gebouw nog ouderwetse digitale borden en beamers? Daar is niets mis mee, maar je neemt wel een risico. Hoewel goedkoop in aanschaf, liggen er extra kosten op de loer doordat dure lampen vervangen moeten worden. Het touch-gedeelte van een digibord kan ook problemen veroorzaken als de projector niet optimaal is afgesteld. Dit soort borden wordt niet meer geproduceerd. Reparatie is bij een onverwacht defect niet altijd mogelijk of brengt hoge kosten met zich mee. Er zijn tal van redenen om jezelf te informeren over nieuwe oplossingen op dit gebied!

Groei mee naar interactief en hybride werken

Interactief en hybride werken bevordert de samenwerking tussen het personeel. De huidige slimme touchscreens met bijbehorende apps, tools en beheersoftware maken hybride werken eenvoudiger. Ze bieden een hoge beeldkwaliteit, hoge reactiesnelheid en een natuurlijke schrijfervaring. Uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten. Onze partner Veenman is een onafhankelijke leverancier en adviseert je graag over de beste touchscreens voor jouw culturele instelling.

Voordelen op een rij:

  • Je kunt interactief en hybride werken: stimuleer de onderlinge samenwerking tussen het personeel
  • Hoge beeldkwaliteit, snelle reactiesnelheid, natuurlijke schrijfervaring
  • Zeer goed voor hybride werken
  • Het gebruik ervan is zeer intuïtief en iedereen kan het direct gebruiken
  • Duurzaam in beheer en gebruik
  • Voor beheerders (ICT) zijn alle schermen vanaf één plek te beheren
  • Lage investering, zuinig in gebruik en dus kostenbesparend

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken met de mogelijkheden van een goede samenwerking tussen Cultuurinkoop en Veenman.

Deel dit bericht