Slim inkopen. Hoe creëer ik ruimte in mijn budget?

De inflatie ligt rond de 10% en alles wordt duurder. Dit betekent dat het nauwkeurig en slim inkopen van producten en diensten alle nodige aandacht verdient.

Er gebeurt momenteel veel in de wereld. Er is veel onzekerheid en schaarste, de inflatie ligt rond de 10% en alles wordt duurder. Vergis je niet, jouw culturele instelling heeft niet ineens 10% meer om uit te geven. Dit betekent dat het nauwkeurig en slim inkopen van producten en diensten alle nodige aandacht verdient. Ook merken we dat in de loop der jaren veel instellingen geen gedegen inkoopprocessen hebben doorlopen.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat een groot deel van de cultuurinstellingen nog veel geld kunnen besparen door op een slimmere manier producten te kopen. Ook op printkosten? Ja! Dat durven we eerlijk te zeggen.

Slim inkopen met Veenman en Cultuurinkoop
slim inkopen-cultuurinkoop-inkoop-inflatie

In 2021 lanceerden we een Europese aanbesteding voor printers. Hieruit is gebleken dat Veenman de leverancier is met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Tot nu toe zijn er beparingen tot wel 40% op printkosten gerealiseerd met dit collectief.

Alle deuren zijn weer geopend, dit betekent een nieuwe start! Dit is een goed moment om de afdrukkosten te bekijken. Benieuwd wat jij kunt besparen? Wij maken graag de proefberekeningen voor jouw culturele instelling. Ook als jouw huidige contract nog niet is afgelopen. Neem contact op met Cultuurinkoop door jouw gegevens hier in te vullen of door te mailen naar info@cultuurinkoop.nl. Slim inkopen doe je met Veenman en Cultuurinkoop!

Deel dit bericht