Schoonmaak in de kunst- en cultuursector!

Ook in de kunst- en cultuursector zijn schoonmaak en hygiëne van belang om het personeel en de bezoekers goed te kunnen ontvangen.

Hygiëne is een belangrijke factor in de maatschappij. Ook in de kunst- en cultuursector zijn schoonmaak en hygiëne van belang om het personeel en de bezoekers goed te kunnen ontvangen. In de praktijk is dit echter niet altijd vanzelfsprekend. Schoonmaken is een vak dat vraagt ​​om specialisten en goede afspraken.

Definitie van een schone culturele instelling

Elke culturele instelling heeft haar eigen eisen en wensen op het gebied van schoonmaak. Denk niet alleen aan dagelijkse schoonmaak, maar ook aan bijvoorbeeld vloeronderhoud, dieptereiniging en glasreiniging. Uiteindelijk is iedere culturele instelling naar hetzelfde op zoek: dat er goed schoongemaakt moet worden met een vaste frequentie. Iedereen beschrijft de woorden “goed” en “schoon” echter anders. Daarom heeft Cultuurinkoop gedurende het inkooptraject een checklist ‘Definitie van een schone ruimte’ opgenomen om ervoor te zorgen dat inschrijvende dienstverleners aan deze specifieke eisen voldoen.

Schoonmaak aanbesteding gegund aan…

Na enkele maanden is het dan eindelijk zover! De Europese aanbesteding voor schoonmaak is door Cultuurinkoop afgerond en gegund aan CSU! CSU bedient al ruim 50 jaar diverse sectoren. Verder voeren zij op 11.100 locaties zelfs een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten uit.

De voordelen van collectief inkopen

Collectief inkopen heeft zijn voordelen. Want naast de uitstekende voorwaarden en scherpe prijzen is ook het volgende goed geregeld:

  • Verhoog het gebruik van duurzame producten
  • Verminder de administratieve lasten
  • Ontzorgen van de backoffice
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling
  • kwalitatief hoogwaardige producten en diensten

Daarnaast beheert de Cultuurinkoop ook de contracten voor deelnemende culturele instellingen. Denk hierbij aan het monitoren van leveranciersprestaties, het bewaken van de naleving van afspraken in contracten, het afhandelen van klachten en overige rapportages.

Cultuurinkoop

Vraag jij je af of jouw culturele instelling kan aansluiten bij dit collectieve schoonmaakcontract? Neem dan contact op met Tim Louwers via +31 6 28 54 74 75 of mail naar info@cultuurinkoop.nl.

Deel dit bericht