Inkoop en contractmanagement voor de cultuursector!

Vaak is het al ingewikkeld genoeg om de interne werkzaamheden onder controle te houden. Hoe zorg jij ervoor dat de inkoop goed geregeld wordt en dat de leveranciers zich houden aan de gemaakte afspraken uit het contract?

Als culturele instelling wil jij je graag bezighouden met het culturele aanbod. Toch heb je dagelijks veel te maken met allerlei andere zaken, zoals het personeel, eventuele belangrijke gasten en evenementen, planningen en de inkoop van producten en diensten. Vaak is het al ingewikkeld genoeg om de interne werkzaamheden onder controle te houden. Hoe zorg jij ervoor dat de inkoop goed geregeld wordt en dat de leveranciers zich houden aan de gemaakte afspraken uit het contract?

Contractbeheer

Is jouw afvalverwerker wel eens vergeten de containers te legen? Is de leverancier voor sanitaire producten de damesverbandcontainers vergeten te legen of hebben zij de handdoekrollen niet tijdig omgeruild? Al deze problemen kunnen plaatsvinden, maar het is belangrijk dat hier goed op gestuurd wordt.

Oplossing

Cultuurinkoop kan je op dit gebied gelukkig een hoop werk uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het bieden van een uitgebreid en betaalbaar cultureel aanbod. Cultuurinkoop is jouw weg naar goed lopende contracten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vraag daarom gratis een vrijblijvende prijsberekening aan en misschien kan jij ook profiteren van lagere prijzen en ontzorging in je contractmanagement. 

Kennismaken

Welke producten en diensten kan Cultuurinkoop jouw culturele instelling aanbieden? Cultuurinkoop heeft een divers aanbod van facilitaire producten zoals kantoorartikelen, sanitaire producten, afvalverwerking, ongediertebestrijding, busvervoer en koffie. Anderzijds bieden we ook ICT-producten zoals hardware, printers en touchscreens aan.

Cultuurinkoop_inkoop-contractmanagament

Meer weten over Cultuurinkoop of wil je meer informatie over onze initiatieven voor de culturele sector? Tijdens de kennismakingssessies informeert Cultuurinkoop je over de mogelijkheden voor jouw culturele instelling. Aanmelden kan door op de onderstaande button te klikken!

Ben jij benieuwd naar Cultuurinkoop en wil jij een prijsberekening ontvangen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te mailen naar info@cultuurinkoop.nl of bel naar +31 6 43 25 95 37.

Deel dit bericht