De leukste activiteiten voor jouw team!

Wil jij de komende maanden iets organiseren voor jouw medewerkers? Men denkt vaak dat de wintermaanden niet geschikt zijn voor leuke activiteiten. Dit is echter onjuist. Tijdens deze koude maanden zijn er tal van activiteiten die zowel binnen als buiten perfect uitgevoerd kunnen worden. Dit zijn de leukste winteractiviteiten voor jou en jouw collega’s:

Top winteractiviteiten
activiteiten_busvervoer_Cultuurinkoop
  • Kerstmarkt in Keulen
  • Schaatsen
  • Alpinecenter Bottrop
  • Museum
  • Winterberg
  • Theater
  • Skihalle Neus
  • Winter Efteling
  • Snow World
  • Disneyland Parijs

Om in de kerststemming te komen kan men van vele kerstmarkten genieten in Duitsland, België en zelfs in ons eigen land. Zo zijn de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf het populairst in Europa. Nog op zoek naar sportieve indoor activiteiten? Schuif dan met je ski’s of snowboards de piste af bij het Alpincenter in Bottrop, de Skihalle in Neus of kies een van de vele SnowWorlds in Nederland.

Buiten is er ook zoveel te doen! Denk aan een dagje Winterberg, of een magisch moment bij de Efteling of in Disneyland Parijs!

Duurzaam en goed georganiseerd

De hele maatschappij is tegenwoordig bezig met verduurzaming. Zo pakken mensen eerder de fiets of het openbaar vervoer, wordt het afval gescheiden en worden er meer zonnepanelen geplaatst. Ook met het busvervoer kan er duurzaam ondernomen worden. Kies bijvoorbeeld voor een busvervoerder dicht bij jou in de buurt! Dit is de manier om zo min mogelijk lege kilometers te rijden. Naast de duurzaamheid is het ook belangrijk dat de busvervoerder met je meedenkt en je helpt bij het plannen van je reis. Denk aan tickets, beste start- en eindtijden, bestemmingen en meer! Ze verzorgen niet alleen de rit, maar ze kunnen ook alles van A tot Z voor je regelen.

Betuwe Express, Gebo Tours en JoJo Tours

Samen met Betuwe Express, Gebo Tours en JoJo Tours realiseren wij de beste uitjes voor jou en jouw collega’s! Naast het vervoer moeten culturele instellingen natuurlijk ook voorzien zijn van goede prijs- en kwaliteitsafspraken. Hier komt Cultuurinkoop ter sprake! Met het collectief voor busvervoer is dit namelijk goed geregeld! Daarom is het belangrijk om een ​​vrijblijvende prijsvergelijking aan te vragen. Zo weet je waar je aan toe bent! Stuur een mail naar info@cultuurinkoop.nl of bel +31 6 43 25 95 37.

Deel dit bericht