Het nieuwe tijdperk in de sanitaire ruimtes!

Wist je dat achter het ‘kleine kamertje’ een ​​wereld vol ontwikkeling schuilgaat? Denk aan de ervaring en groeiende verwachtingen en productvereisten. Er zijn ook veel mogelijkheden voor culturele instellingen om mee te gaan in dit nieuwe tijdperk!

Van hygiëne tot beleving in de sanitaire ruimtes

Toiletten moeten natuurlijk op de eerste plaats schoon en hygiënisch zijn, maar ook beleving gaat een steeds grotere rol spelen. Onderzoek toont aan dat een toilet schoon kan zijn, maar als het er gedateerd uitziet, kan dit leiden tot een negatieve ervaring.

De beleving in de sanitaire ruimtes is van invloed op het algehele beeld van de instelling. Een beleving in de sanitaire ruimtes kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Prikkel de zintuigen door gebruik te maken van kleur-, geur-, beeld-, energie- of verrassingselementen. Zeg nou eerlijk, dit verbaast je toiletbezoekers echt!

Altijd zeep bij de hand!

De verschuiving van hygiëne naar beleving betekent niet minder aandacht voor hygiëne. Hygiëne is de basis. Toiletbezoekers verwachten gebruiksvriendelijke hygiëneproducten van de hoogste kwaliteit. Negeer duurzaamheid niet!

Denk bijvoorbeeld aan een zeepdispenser waarbij medewerkers zelf moeten controleren of er nog voldoende zeep over is. Zo niet, dan wordt deze vervangen. Zeepflesjes worden meestal met een vaste frequentie omgeruild. Als de medewerker de fles komt verwisselen, zit er meestal nog wat zeep in de fles. Voor de zekerheid kiezen medewerkers er vaak toch voor om een nieuwe fles in de dispenser te zetten. Hierdoor gooi je de zeep eigenlijk weg en dat is zonde.

Gelukkig voorkomt de nieuwe PureLine dispenser dit. In de dispenser zit een reservereservoir. Aan de buitenkant zit een duidelijke voorraadindicator die aangeeft dat de fles leeg is. In een reservereservoir kan de dispenser wat extra zeep bewaren voor het geval je het nodig hebt. Dit is een duurzame oplossing en ook nog eens kostenbesparend. Meer weten over producten van CWS PureLine? Bekijk het hier: CWS PureLine.

Vragen over producten in jouw sanitaire ruimtes? Neem dan contact op met Cultuurinkoop door op de onderstaande button te klikken of bel naar +31 6 43 25 95 37!

Deel dit bericht