Ticketprijzen rijzen de pan uit, zo ook de producten en diensten!

Festivals en veel meer evenementen zijn voor enkele mensen onbetaalbaar geworden. Zo betaal je niet alleen voor je kaartje, maar óók voor de consumptie de hoofdprijs. De hoofdreden hiervoor is natuurlijk dat alles duurder is geworden en dat dit uiteindelijk door de consument betaald moet worden. Wil jij de kosten laag houden en je aanbod toegankelijk maken voor een breed publiek? Cultuurinkoop helpt je graag met het besparen op producten en diensten!

Slim inkopen

Cultuurinkoop koopt facilitaire producten en diensten in voor culturele instellingen. En dat is niet alles! Alles wordt van A tot Z voor je geregeld, ook tijdens de contractperiode. Naast de kosten wordt er ook gekeken naar verduurzaming. Zo kan er gekozen worden uit normale maar ook duurzame koffie voor jou en jouw collega’s, kan jij het afval scheiden op kantoor en kan jij minder papier gaan gebruiken door slimme printers!

Collectieven

Cultuurinkoop biedt een lijst vol producten en diensten aan die je hier kunt vinden. Naast deze collectieven staat Cultuurinkoop open om andere inkooptrajecten te starten! Dus staat jouw product of dienst niet in de lijst? Laat het Cultuurinkoop weten en we gaan meteen voor je aan de slag!

Vrijblijvende prijsberekening

Je weet wat ze zeggen, nooit geschoten is altijd mis! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende prijsberekening aan voor een van onze collectieven! Ook komt Cultuurinkoop graag bij je over de vloer om onze werkwijze met je te delen! Plan samen een kennismaking in door te bellen naar +31 6 43 25 95 37 of te mailen naar info@cultuurinkoop.nl. Geen tijd voor een locatie bezoek? Meld je dan hier aan voor een van onze online webinars!

Vergeet niet: Alle kleine beetjes helpen!

Producten en diensten-Cultuurinkoop-inkoop-kosten-inkopen

Deel dit bericht