Kwalitatieve koffie, niet alleen lekker maar ook gezond!

Kwalitatieve koffie, lekker en gezond! Goede koffie en een professionele uitstraling? Samen bespreken we alle opties voor jou en jouw collega's!

Is koffie goed of slecht voor je? Veel mensen drinken dit heerlijke warme drankje elke dag. We krijgen vaak te horen dat het niet goed voor je is en dat je het niet te veel moet drinken. Maar wist je dat ongezoete koffie behoort tot de schijf van vijf? Wie had dat gedacht! Het hydrateert namelijk je lichaam en er wordt aanbevolen om twee tot vier kopjes koffie per dag te drinken. Daarom is het niet alleen lekker, maar ook gezond. Dus snel naar de koffieautomaat!

Goed om te weten!

Het is wel belangrijk om te weten dat je de juiste soort koffie moet drinken. Cappuccino’s, frappuccino’s en andere koffiesoorten met toevoegingen zijn bijvoorbeeld ongezond. Volgens voedingsonderzoeker Guido Camps blijkt koffie beschermend te zijn tegen hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker, en vermindert het ontstekingen en vet toename in het lichaam!

Kwalitatieve koffie

Kwalitatieve koffie brengt je naar een andere wereld

Koffie is niet zomaar een drankje. Het zorgt voor energie en het creĆ«ert een gezellig koffiemoment met vrienden, familie of collega’s! Geen wonder dat het op werkplekken zoveel gedronken wordt. Daarom is het belangrijk om kwalitatieve koffie te kiezen voor jou en je collega’s!

Kwalitatieve koffie, lekker en gezond! Wil jij goede koffie en een professionele uitstraling? Laat het Cultuurinkoop en Lyreco Coffee Solutions weten en we bespreken graag alle opties. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Vul hier het contactformulier in of stuur een mail naar info@cultuurinkoop.nl of bel ons op +31 6 43 25 95 37

Deel dit bericht