Cultuurinstellingen besparen 10% met het afvalcollectief!

Afval, zo makkelijk en toch zo ingewikkeld. Hoeveel afval heb je eigenlijk, hoe vaak moet het worden ingezameld, waar moeten de containers staan ​​en het belangrijkste: welke afvalsoorten worden er weggegooid en welke bakken worden er hiervoor gebruikt? Afval brengt daarom ook kosten met zich mee. Begin dus met het verminderen van de interne werkdruk en begin zo snel mogelijk met besparen. Cultuurinstellingen besparen namelijk gemiddeld 10% met het afvalcollectief van Cultuurinkoop!

De bovenstaande zaken moet intern goed geregeld en gecoördineerd zijn. Iedere culturele instelling doet dit op haar eigen manier. Zo worden de vuilnisbakken van de ene locatie geleegd door de conciërge, de andere door de schoonmakers en op een andere locatie wordt het weer geleegd door iemand anders. Enkele culturele instellingen hebben een ingewikkelde ervaring met het in kaart brengen van de gehele situatie omtrent afvalverwerking. Cultuurinkoop is er om je te helpen!

Cultuurinstellingen besparen en ontzorgen

Cultuurinstellingen besparen gemiddeld 10% door het gebruik van het afvalcollectief! Wil je weten hoeveel jij hiermee kan besparen? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis prijsberekening aan! De prijsberekening is gebaseerd op jouw huidige situatie en eventuele wensen en eisen.  

Naast de inkoop van afvalverwerking biedt Cultuurinkoop ook de inkoop van andere producten en diensten aan, zoals kantoorbenodigdheden, sanitaire producten, printers en nog veel meer! Klik hier om te ontdekken waar je nog meer op kunt besparen! Ten slotte hoef jij je nooit meer zorgen te maken over escalatiegesprekken, omdat Cultuurinkoop deze van je overneemt. Cultuurinkoop voert namelijk ook het contractbeheer uit voor alle afgesloten contracten. Ontzorgen tot het uiterste!

Interesse in het afvalcollectief of een van de andere collectieven? Vul hier het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Cultuurinstellingen besparen-cultuurinkoop-afvaverwerking

Deel dit bericht