Facilitaire inkoop, zo geregeld!

Facilitaire inkoop, hoe doe jij dit? De missie van Cultuurinkoop: culturele instellingen volledig ontzorgen door het uitvoeren van collectieve inkoop.

Facilitaire inkoop, hoe doe jij dit? De pandemie heeft in de afgelopen jaren veel sectoren geraakt. Eén daarvan is de culturele sector. Niet alleen moesten musea, theaters, festivals en bioscopen een tijdje de deuren sluiten, daarnaast moesten ze zich bij de opening houden aan strenge regels. Dit heeft geleid tot meer werk voor al het personeel. Gelukkig zijn culturele instellingen inmiddels weer volledig open zonder beperkingen! Hoe pak jij de plotse stroom van bezoekers aan en hoe verdeel jij de werkdruk onder de collega’s? Cultuurinkoop denkt graag met je mee!

Facilitaire inkoop met Cultuurinkoop!

Cultuurinkoop koopt facilitaire diensten zoals kantoorartikelen, sanitaire producten, afvalverwerking, koffie en ongediertebestrijding in voor culturele instellingen. Daarnaast wordt er ook apparatuur ingekocht zoals printers, touchscreens en ICT-Hardware. Ben jij geïnteresseerd in een ander product of dienst? Laat het ons weten! Cultuurinkoop richt zich op het optimaliseren en uitbreiden van het assortiment. Het doel: de cultuurinstellingen ondersteunen door middel van het aanbieden van een compleet aanbod.

Ook is het de missie van Cultuurinkoop om culturele instellingen volledig te ontzorgen door het uitvoeren van duurzame, efficiënte, collectieve facilitaire inkoop en het uitvoeren van het contractmanagement. Door de ontzorging van de backoffice kunnen jij en jouw collega’s profiteren van:

  • Professionaliteit: Ervaren inkopers en contractmanagers
  • Kwaliteit: Kwalitatieve producten en diensten
  • Besparing: Besparing in tijd en kosten

Benieuwd naar onze werkwijze?

Twijfel je nog of Cultuurinkoop iets voor jouw culturele instelling kan betekenen? Meld je dan aan voor de digitale kennismakingssessie! Tijdens deze sessie nemen wij je mee in de werkwijze van Cultuurinkoop. Aanmelden kan door hier het inschrijfformulier in te vullen.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen over Cultuurinkoop en facilitaire inkoop? Ga dan naar www.cultuurinkoop.nl, mail je vraag naar info@cultuurinkoop.nl of bel naar +31 6 43 25 95 37. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door Cultuurinkoop te volgen op de onderstaande mediakanalen!

Deel dit bericht