Ongediertepreventie, start nu!

Cultuurinkoop helpt je graag met ongediertebestrijding! Het is namelijk noodzakelijk om een ​​ongediertepreventie- en hygiëneplan en te gebruiken.

Ongedierte komt graag bij je langs! Ze knabbelen aan alles wat ze lekker vinden maar wat juist belangrijk is in je pand, zoals elektrische bedrading en meubilair. Dit is natuurlijk een grote NO GO! Cultuurinstellingen moeten prettige, veilige en gezonde ruimtes zijn voor bezoekers en medewerkers. Houd ongedierte buiten de deur! Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg jij ervoor dat jouw locatie niet besmet wordt met ongedierte?

Is jouw culturele instelling gevestigd in het favoriete gebied van ongedierte, of hebben gebouwen in de omstreken last van ongedierte? Zorg er dan voor dat je nu start met ongediertepreventie voordat het te laat is! Ongedierte zoals mieren, vliegen, muizen of ratten kunnen voedsel besmetten en dit kan gezondheidsrisico’s tot gevolgen hebben. Voorkom ongedierte door bijvoorbeeld voldoende prullenbakken in en om het gebouw te plaatsen en door ruimtes als kantines, klaslokalen, opslagruimten en technische ruimtes schoon en netjes te houden.

Professionele ongediertepreventie

Om de hygiëne en veiligheid van culturele instellingen te waarborgen en ongedierte te voorkomen, is het noodzakelijk om een ​​professioneel ongediertepreventie- en hygiëneplan te gebruiken. Door te investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kunnen instellingen veel geld besparen! Een professionele ongediertebestrijder zoals Anticimex, dat heb jij nodig! Ze zijn uitgegroeid tot de nummer één op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding in Nederland en wereldwijd.

Analyseren

Cultuurinkoop helpt je graag met ongediertepreventie en zelfs ongediertebestrijding! Om dit goed te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk om een rapportage te creëren van het gehele gebouw. Dit betekent dat experts jouw locatie bezoeken en alle ruimtes analyseren. Zij noteren alle scheuren en gaten en brengen de mogelijkheden in kaart. Zo kom je van ongedierte af!

Ben jij benieuwd wat Cultuurinkoop voor culturele instelling kan betekenen op het gebied van ongediertebestrijding of zelfs een van de andere collectieven? Stuur een mail naar info@cultuurinkoop.nl of vul hier het contactformulier in en we nemen je mee in de wereld van Cultuurinkoop!

Deel dit bericht