Kennismakingsessie van Cultuurinkoop!

Ben jij nieuwsgierig naar wat Cultuurinkoop voor jouw culturele instelling kan betekenen en wil jij meer weten over de initiatieven die aangeboden worden? Sluit je dan nu nog aan voor de vrijblijvende kennismakingsessie van Cultuurinkoop!

Ligt jouw focus bij het culturele aanbod?

Als theater, museum, bioscoop of andere culturele instelling wil je natuurlijk zo veel mogelijk bezoekers genereren. Dat doe je door een kwalitatief aanbod samen te stellen voor een zo breed mogelijke doelgroep. Dit kan alleen gerealiseerd worden op het moment dat al je werknemers zich volledig kunnen focussen op hun taak en ze niet bezig hoeven te zijn met randzaken.

Hebben jij en jouw collega’s het druk met zaken rondom inkoop en kan jij je daarom niet richten op belangrijke werkzaamheden? Maak je geen zorgen, Cultuurinkoop staat voor je klaar! Cultuurinkoop ontzorgt jou en jouw collega’s op het gebied van inkoop en het contractmanagement. Voor een groot aantal producten/diensten kunnen we de prijzen uit je huidige contracten analyseren en vergelijken met de prijsafspraken die Cultuurinkoop met leveranciers heeft gemaakt. Indien er een besparing gerealiseerd kan worden dan wordt dit met jou besproken! Op het moment dat jij het eens bent met de prijzen en de afspraken wordt er een deelnameovereenkomst afgesloten. Vanaf dat moment voert Cultuurinkoop ook het contractmanagement voor je uit. Denk hierbij aan:

  • Kwartaalgesprekken met de leverancier
  • Het behandelen van KWIS-meldingen (klachten, wensen, informatie. Storingen
  • Het houden van escalatie gesprekken

Kennismaken met Cultuurinkoop

Ben jij nieuwsgierig naar wat Cultuurinkoop voor jouw culturele instelling kan betekenen en wil jij meer weten over de initiatieven die aangeboden worden? Sluit je dan nu nog aan voor de vrijblijvende kennismakingsessie van Cultuurinkoop door op de onderstaande button te klikken!

  • Dinsdag 28 juni 2022                 
  • Donderdag 6 oktober 2022
  • Donderdag 24 november 2022     

Niet beschikbaar op deze data of ben jij nu al geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Laat het Cultuurinkoop weten door het contactformulier in te vullen! Voor andere vragen kan je altijd mailen naar info@cultuurinkoop.nl of bellen naar +31 6 43 25 95 37.

Deel dit bericht