Een veilige omgeving voor iedereen!

Na een moeilijke periode mogen niet alleen de theaters, maar ook de musea en andere culturele instellingen weer open. Cultuurinkoop wil er samen met CWS en de culturele instellingen voor zorgen dat bezoekers en medewerkers weer in een veilige omgeving terecht komen.

Het RIVM bekend gemaakt dat er via kleine druppeltjes (aerosolen) besmettingen met corona kunnen plaatsvinden over grotere afstanden. Verder heeft de overheid deze week benadrukt dat luchtkwaliteit en een goede ventilatie essentieel zijn bij het voorkomen van het coronavirus.

Bovendien kan een slechte luchtkwaliteit leiden tot andere klachten zoals:

 • Last van luchtwegen
 • Hoofdpijn
 • Allergische reacties
 • Irritatie aan de ogen en huid
 • Concentratieproblemen

Als expert op het gebied van hand-, toilet-, en luchthygiëne helpt CWS u graag om op een veilige en verantwoorde manier de culturele instellingen te heropenen. Zij bieden namelijk professionele Boflora luchtzuiveraars aan! Dit is een plantenbak met milieuvriendelijke kunstplanten en een luchtzuiveringssysteem in één. Zo verbeter je de luchtkwaliteit in een ruimte op een stijlvolle manier.

Voordelen:

 • Schone lucht dankzij gecertificeerd filtersysteem
 • Geluidsreductie door akoestische werking planten
 • Neutraliseert schadelijke aerosolen met UV-C licht
 • Verzekerd van een goede werking (periodiek onderhoud)
 • Doodt virussen en voorkomt verspreiding via de lucht
 • Plug & Play: plantenbak neerzetten en klaar!
 • Een prettige werk- en leeromgeving met afwisselend groen

Wil je meer informatie over de verschillende luchtzuiveraars of ben je benieuwd naar de voordelen van dit product? Klik dan op de onderstaande link om naar de website van CWS te gaan.

CWS

Deel dit bericht