Nieuws

Ontvang het nieuws in je mailbox

Facilitaire inkoop-Cultuur-Cultuurinkoop

Facilitaire inkoop, zo geregeld!

Facilitaire inkoop, hoe doe jij dit? De missie van Cultuurinkoop: culturele instellingen volledig ontzorgen door het uitvoeren van collectieve inkoop.

sanitair-hygiëne-Cultuurinkoop_ziekteverzuim

Ziekteverzuim stijgt, wat kun je eraan doen?

Ziek zijn is zeker voor niemand leuk, maar een zieke medewerker kan ook vervelende gevolgen hebben. Hoe kunnen we ziekteverzuim bij culturele instellingen voorkomen?

Ongediertepreventie-Cultuurinkoop-ongediertebestrijding

Ongediertepreventie, start nu!

Cultuurinkoop helpt je graag met ongediertebestrijding! Het is namelijk noodzakelijk om een ​​ongediertepreventie- en hygiëneplan en te gebruiken.

Cultuurinkoop_Kennismakingsessie_

Kennismakingsessie van Cultuurinkoop!

Ben jij nieuwsgierig naar wat Cultuurinkoop voor jouw culturele instelling kan betekenen en wil jij meer weten over de initiatieven die aangeboden worden? Sluit je dan nu nog aan voor de vrijblijvende kennismakingsessie van Cultuurinkoop!

Culturinkoop-Musea-cultuurinstellingen

De oplossing voor de cultuursector!

Cultuurinkoop is de oplossing voor de cultuursector! Cultuurinkoop richt zich op het ontzorgen van de backoffice door de inkoop van facilitaire producten en diensten over te nemen.

Sesam, heropen nu

We houden niet van poespas of toneelspelen. Voor ons geen theater en al helemaal geen poppenkast. Voor ons geen hoofdrollen maar toiletrollen. Voor ons geen podiumplaats maar aandacht voor de backoffice.

Van koffiebekers naar toiletrollen

Afval scheiden vinden we inmiddels niet meer dan normaal. Toch vraagt Cultuurinkoop zich af of het niet nog beter kan. Volgens Renewi* belanden er jaarlijks

Een veilige omgeving voor iedereen!

Na een moeilijke periode mogen niet alleen de theaters, maar ook de musea en andere culturele instellingen weer open. Cultuurinkoop wil er samen met CWS

Een stap naar een circulaire economie

Er worden naar schatting zo’n 150 miljoen balpennen per jaar weggegooid in de Benelux. Vaak belanden ze gewoon bij het restafval, waardoor ze niet hergebruikt

PMD weg ermee!

Afval scheiden is een routineklus geworden in het huishouden, maar het is nog niet zo vanzelfsprekend in het bedrijfsleven. Het is tegenwoordig ook mogelijk voor

Jij bent als eerste op de hoogte