De laatste webinar van 2022!

Het is weer zover, de laatste webinar van 2022. Ben jij er ook bij? Tijdens deze webinar neemt Tim Louwers je mee in de wereld van Cultuurinkoop, de collectieven en de voordelen voor jou en jouw collega’s!

Een hoge hoed vol collectieven!

Collectief inkopen, dat heeft Cultuurinkoop al voor je geregeld! Het assortiment bestaat momenteel uit elf facilitaire producten en diensten die professioneel zijn ingekocht om ervoor te zorgen dat jij volledig ontzorgt bent. Denk aan printers van Veenman, kantoorartikelen van Lyreco, afvalverwerking van Renewi en nog veel meer! Bekijk alle collectieven op deze pagina.

Collectieve inkoop

Het is geen magische google truck, maar het is de krachtenbundeling die resulteert in uitstekende condities en scherpe prijzen! Daarnaast kan de sector ook van elkaars wensen en eisen leren. Zo profiteer jij van de eisen die door andere culturele instellingen zijn vastgelegd, waar jij zelf misschien nog niet aan gedacht had!

Contractmanagement

Hocus pocus pilatus pas, ik wens dat de werkdruk weg was!

Na het afsluiten van het contract is het echter nog niet afgelopen. De contracten hebben een minimale contractduur van vier jaar en in deze jaren zal Cultuurinkoop het contractmanagement voor je uitvoeren. Zo wordt niet alleen de inkoop maar ook het nawerk uit de handen genomen!

Aanmelden voor de webinar doe je zo!

De laatste webinar van dit jaar staat gepland op donderdag 24 november om 14:00 uur. Aanmelden kan door hier te klikken! Kan jij hier niet bij aansluiten en ben jij toch geïnteresseerd in de webinar? Laat het weten door te mailen naar info@cultuurinkoop.nl of door te bellen naar +31 6 43 25 95 37.

Deel dit bericht